❤️🎊🎉

Door : | 0 Reacties | Op : 12-05-2024 | Categorie : SoSo Blog

29-05-2004

Sohela & El Mokhtar

Groene kleur staat mij mooi hahaha! Ik had mezelf opgemaakt (ik wilde niet als een clown opgemaakt worden/ik was bang dat ze me als een clown zou opmaken, daarom heb ik mezelf licht opgemaakt) Ik had nog meer jurken, maar deze vond ik wel leuk.

En op de ene foto was ik nog ongehuwd en zat ik nog op school en waren we bij kennissen/familie en op de andere foto was ik zwanger van mijn dochter Chaimae. Ik was toen bij mijn schoonzus Saïda thuis.

En een foto in mijn ouders huis.

En ik en mijn baby Chaimae toen ik nog in de Vaillantlaan woonde.

En nu ben ik moeder van zes kinderen hahah! Dat is het leven!

AlhamdoLillah.

Fijne Avond!

Klopt, ik droeg geen hoofddoek of niqaab, maar ik heb wel eer en zo heb ik mijn dochters opgevoed. Wij zijn mensen met eer.

Uiteraard heb ik ook leuke moderne foto’s van mezelf, maar die plaats ik hier niet hahah! (Ik weet welke foto jij van mij hebt gezien. Ik had een rokje aan en een getailleerd truitje en stijlvolle laarzen en ik had heel erg lang haar en ik had me opgemaakt. Hahaha 🥰 Allemaal jong geweest!)

(die kleine meisjes met hun rug/achterkant op de foto zijn de dochters van Sobiha Laaboudie. Hun vader Moustafa was er ook en droeg de 3amaria (troon/draagstoel waarin ik zat) hahah!

http://www.sosokitchen.nl/gelukkig-nieuwjaar-2

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: