Oordeel Zelf! Video “Rellen” MSM?!

Door : | 0 Reacties | Op : 28-01-2021 | Categorie : SoSo Blog

De staat die haar eigen relschoppers inzet. Op deze manier kweek je dus sympathie voor een politiestaat! Ik heb hier ooit eerder voor gewaarschuwd (“Rellen” Schilderswijk: o.a. artikelen 15-08-2020 en 18-08-2020 met video en “Rellen” tegen Spoedwet-artikelen met video) “Intellect is onzichtbaar voor hem die het zelf niet heeft.” 👍

Volgens de media:

Hoe zit dat met ‘romeo’s’ of ‘stillen’?

De afgelopen tijd wordt veel gepraat over de inzet van undercoveragenten tijdens demonstraties en rellen. Deze undercoveragenten, onderdeel van speciale arrestatieteams, mengen zich tussen relschoppers of demonstranten om de “raddraaiers” eruit te vissen.

Ze zijn getraind op het herkennen van de personen die informeel het gezag hebben, zo legde politiewetenschapper Jaap Timmer eerder aan NU.nl uit. Deze persoon trekken ze uit de groep en stoppen ze in een arrestantenbusje.

Op sociale media klinkt hier en daar de kritiek dat de agenten in burger juist escalerend werken. Dit lijkt de politiewetenschapper “zeer onwaarschijnlijk” en ook de politie heeft eerder aan NU.nl laten weten dat in geen geval agenten op pad worden gestuurd om geweld te forceren.”

Oordeel zelf: video’s

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: