Aankoop Schaap/Donaties

Door : | 0 Reacties | Op : 23-07-2020 | Categorie : SoSo Blog

Bij het geven van donaties draait alles om vertrouwen. Donaties kun je ook zelf rechtstreeks overmaken. Daar heb je geen ‘organisatie’ of ‘stichting’ voor nodig. Grijp de telefoon, neem contact op met een betrouwbaar persoon (familielid, vriend) in Marokko, maak geld over en vraag deze het geld onder hulpbehoevenden/minderbedeelden te verdelen. Die zijn er op dit moment in overvloed. Het is gewoon triest! Je kunt met desbetreffend persoon overeenkomen dat de donatie anoniem dient te blijven (immers doneer je omwille van Allah) Het is maar een suggestie! (En ja, er bestaan ook profiteurs, daarom moet je contact opnemen met een betrouwbaar persoon)

PS: In Nederland bestaan er ook armen/minderbedeelden/hulpbehoevenden, daklozen, voedselbanken etc.! ūüėČ

Vandaag kun je alles hebben en morgen met lege handen komen te staan! Moge Allah/God ieders *rizq vermeerderen en het voor iedereen vergemakkelijken.

*Rizq¬†is je voorziening; al datgene wat je van nut is. Het omvat niet enkel geld of materi√ęle zaken zoals we vaak voor ogen hebben, maar ook kennis, goede manieren, veiligheid, een vredevolle gemoedstoestand en spirituele groei. Hij voorziet tevens van de middelen tot lichamelijke, geestelijke en spirituele groei.

Zie ook:

http://www.sosokitchen.nl/arafah-en-offerfeest-2020

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: