Aardappelen Poffen

Door : | 0 Reacties | Op : 08-10-2018 | Categorie : SoSo Blog

Kruimige (middel) grote aardappelen in water boenen en droogdeppen.

De aardappelen afzonderlijk in aluminiumfolie wikkelen en 60 minuten op 200 graden in de oven laten garen. Check na 60 minuten of de aardappelen gaar zijn (afhankelijk van de grootte van de aardappel kan het wat langer duren, maar meestal zijn de aardappelen na 60 minuten wel gaar)

Haal de aardappelen uit de folie en laat ze nog zo’n 15 minuten in de oven. Je kunt ook de roosterfunctie instellen, maar pas dan wel op dat ze niet verbranden !

Ondertussen kun je alvast de vulling voor de aardappelen maken..zie volgend artikel.

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: