Aardappelschijfjes Uit De Oven

Door : | 0 Reacties | Op : 08-10-2018 | Categorie : SoSo Blog

Als bijgerecht, gezonde snack of gewone complete maaltijd. Kruimige aardappelen goed boenen in water en afdrogen. In parten verdelen (of in blokjes snijden).

Olijfolie, zeezout (of gewone zout), peper, knoflook en oregano vermengen (je kunt ook Italiaanse kruiden nemen of alleen rozemarijn) De aardappelparten erbij doen en goed husselen. Op een met bakpapier beklede bakplaat leggen en ongeveer 50 minuten op 200 graden in de oven doen. Halverwege de tijd de aardappelen omdraaien/keren. Tot slot met paprikapoeder en eventueel nog wat oregano bestrooien (ik heb verse paprika laten drogen in Marokko en toen tot poeder vermalen…de smaak is zo intens !)

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: