Afscheid Groep 8 ?

Door : | 0 Reacties | Op : 03-07-2019 | Categorie : SoSo Blog

De tweede gaat de basisschool verlaten..volgende week komt er nog een musical en dan zullen de wegen zich scheiden…het gaat zo snel allemaal…ik word er zelf emo van ?

Maar eerst een gezellige avond creëren (@ Jumpsquare) De kinderen hebben zich wel uitgeleefd..het was echt reuzegezellig met de leerkrachten, ouders en de leerlingen! De kids hebben genoten en wij ook ? Leuke groepsfoto op de taart ❤

Kinderen zien geen kleur en beoordelen niet op afkomst of religie. Kinderen zijn van nature al ‘goed’, maar het zijn de volwassenen die een kind vormen tot wat het is. Het zijn de volwassenen die onderscheid maken. Elk kind wil (en verdient) een compliment, een aai over de bol, geen enkel kind wil uitgesloten worden. Volwassenen vormen een kind. Een kind gaat niet zomaar het slechte pad, wordt crimineel of zet zich zomaar af tegen de maatschappij..armoede, mishandeling, verwaarlozing zijn onder andere factoren die ervoor zorgen dat het kind (op latere leeftijd) ongewenst gedrag gaat vertonen.

Er is in mijn ogen maar één God..ik noem hem Allah en ik weet zeker dat het niet ZIJN bedoeling is om onderscheid te maken tussen kinderen of mensen. Ongeacht welk geloof je aanhangt, het is in mijn ogen niet de bedoeling om mensen uit te sluiten. Daar sta ik niet voor! Wees gewoon menselijk en laat je daden doen tellen!

Een beter milieu begint nog altijd bij jezelf! (Zelfreflectie ?)

Fijne Avond,

Sosokitchen.nl

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: