Artikel 11: Onaantastbaarheid lichaam

Door : | 0 Reacties | Op : 23-11-2020 | Categorie : SoSo Blog

De Nederlandse Grondwet

Per 1 december gaat de mondkapjesplicht in. Het verplichte mondkapje is stap 1. De indirecte (verplichte) vaccinatie is stap 2. Dit betekent dat de Staat per 1 december artikel 11 van de Grondwet gaat beperken. Mede mogelijk gemaakt door de Spoedwet.

Artikel 11 Grondwet:

“In dit artikel staat het recht op de onaantastbaarheid van het menselijk lichaam. Iedereen mag zelf bepalen wat er met zijn of haar lichaam gebeurt, of medische handelen worden verricht en of voorgeschreven medicijnen worden ingenomen.”

“Beperkingen zijn alleen mogelijk als dit wettelijk is geregeld. Die staan bijvoorbeeld in de Politiewet 1993. Zo mag de politie een bloedproef van iemand verlangen of iemand fouilleren.”

Door de invoering van de mondkapjesplicht maakt zij een bezoek aan winkels, supermarkten, restaurants, ziekenhuizen, stationsgebouwen en alle andere openbare ruimtes zonder mondkapje strafbaar. De lichamelijke onaantastbaarheid is hiermee dus verleden tijd. En dit kan nu dus ook gaan gelden voor de komende vaccinaties. Je wordt als het ware onderworpen aan de Staat en als je weigert wordt je de toegang ontzegd tot het legale leven zelf. Immers, als je geen vaccin neemt, mag je niet volledig deelnemen aan het openbare leven!

Artikel 11 hoort bij artikel 10: “Recht op privacy. Iedereen is de baas over zijn eigen lichaam. De overheid mag niets met je lichaam doen, als je dat niet wilt. Ook anderen mogen niets met je lichaam doen, als je dat niet wilt. Niemand mag je bijvoorbeeld pijn doen. Ook mag niemand je medicijnen geven, als je dat niet wilt. Zelfs medische keuring, of het knippen van je haren mag niet, als je daarvoor geen toestemming geeft.”

In eenvoudig Nederlands: “Iedereen heeft het recht om zelf te bepalen wat er met zijn lichaam gebeurt. In de wet kunnen uitzonderingen staan. In de wet kan ook staan dat iemand anders uitzonderingen kan maken.” En de Spoedwet kan de Grondwet opzij schuiven! Vaarwel Grondrechten!

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: