Baudet: Red Dit Land! 🇱🇺

Door : | 0 Reacties | Op : 20-08-2020 | Categorie : SoSo Blog

Baudet liet de Uil van Minerva ooit in speech zweven boven een Nederland dat duister is, in crisis verkeert, dat bestaat uit brokstukken van wat eens ‘de mooiste beschaving was die de mensheid ooit heeft gekend’. 

Baudet, red dit land van de pedofielen en verkrachters! Red dit land van de Spoedwet! Marokkanen zijn niet het probleem, maar dat wist u al!

Wie heeft de mond van Fortuyn gesnoerd? Was dat een Marokkaan? Welke blanke Nederlander identificeert zich met deze laffe moord?

I’ve made my point 😉

Zie ook:

Baudet Onder Vuur Na ‘Opruiende’ Tweet Over ‘Lastiggevallen’ Vriendinnen In Trein

“Thierry Baudet heeft zich op sociale media de woede op zijn hals gehaald door een ‘opruiend’ bericht. De leider van Forum voor Democratie beweerde op Twitter en Instagram dat twee ‘dierbare vriendinnen’ van hem in de trein waren lastiggevallen door Marokkanen. De NS weerspreekt dat verhaal. In werkelijkheid verzetten de vrouwen zich tegen een kaartcontrole.

‘Vanavond zijn twee dierbare vriendinnen ernstig lastig gevallen door 4 Marokkanen in de trein. Aangifte doen natuurlijk volstrekt zinloos. Oh lieve, kinderlijk naïeve Nederlanders! Stem nou toch eindelijk voor verandering. Breek los uit politiek correct gelul. Red dit land! #FVD’, luidt de tweet van Baudet.” 

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: