Burgemeesters: ‘Actie Supporters Sympathiek, Maar Speel Geen Eigen Rechter’

Door : | 0 Reacties | Op : 27-01-2021 | Categorie : SoSo Blog

Burgemeesters noemen het ‘sympathiek’ dat supporters van voetbalclubs zich de afgelopen dagen uitspraken tegen de rellen in het land. Maar ze hebben er gemengde gevoelens bij dat de supporters op verschillende plekken de straat opgingen.

Het volk is wakker! Dit is een vooropgezet plan. De ramp is natuurlijk compleet als er veldslagen ontstaan, zei iemand. Voor hetzelfde geld zijn dit gewoon undercoveragenten of militairen. Pas op voor de verdeel- en heerstactieken. Demonstreren is een recht. Plunderen, vernielen, journalisten aanvallen, teststraten in de fik steken en ziekenhuizen bekogelen is uiteraard uit den boze! 👍

“Ze zetten iedereen tegen elkaar op ! Bedenk wel eens dat de bodem ligt bij de maatregelen die al bijna een jaar worden opgelegd . Doordat een klein deel gaat rellen en plunderen krijgen de echte demonstranten geen kans om hun stem te laten horen en gaat er geen vrijheid komen die door oa Rutte is afgenomen van de bevolking.”

“Het feit dat we het gezag nu burgers tegen burgers laten inzetten, toont wel het faillissement van ons land.”

“Voetbalsupporters vinden dat ze het alleenrecht hebben op het slopen van hun stadje en bijbehorende middenstand.. En dat dit gedrag nog waardering oplevert, geeft alleen maar aan hoe slecht onze overheid hun zaakjes voor elkaar heeft.”

https://www.nu.nl/coronavirus/6112772/burgemeesters-actie-supporters-sympathiek-maar-speel-geen-eigen-rechter

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: