Cannelloni: Lamsgehakt – Tomatensaus

Door : | 0 Reacties | Op : 11-10-2013 | Categorie : SoSo Blog

De wijze waarop ik cannelloni bereid verschilt per keer. Wanneer ik het niet zo druk heb hanteer ik mijn uitgebreide bereidingswijze, maar wanneer ik niet zoveel tijd heb kies ik voor de wat eenvoudigere bereidingswijze. Op de andere afbeelding zie je de binnenkant van de cannelloni, gemaakt volgens de wat eenvoudigere bereidingswijze.

Ik ben niet zo een voorstander van béchamelsaus, omdat ik niet van machtig eten houd. Wel maak ik af en toe een crème-fraîche topping met kaas. Maar de cannelloni is echt heerlijk en je kunt er zoveel van eten als je wenst.

De cannelloni behoort onder andere met de lasagne tot mijn vaste pasta-ovengerechten. Mijn zelfgemaakte ravioli die nog aan bod komt is ook een heerlijk pastagerecht en ook niet weg te denken uit mijn Keuken.

 

20131011_191654

20131011_191941

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: