Carrot Cake-Worteltaart-Rueblitorte-Rüblitorte in de maak

Door : | 0 Reacties | Op : 12-02-2018 | Categorie : SoSo Blog

De Worteltaart die jullie vaker voorbij hebben zien komen…de taart waarmee ik ben opgegroeid. Vroeger deed men een laagje suikerglazuur over de taart heen en dat was echt smullen. Tegenwoordig worden verschillende lagen opgebouwd en op deze manier wordt de taart nog hoger. Men snijdt ook de korsten/zijkanten eraf, zodat de korst van de taart niet doorschijnt, maar ik vind dat zonde van de taart en laat de korst er gewoon op zitten..het is een ‘Home Made’ taart dan zij het maar zo !

Normaal gesproken doe ik er nog een eetlepel keukenstroop bij en vervang ik een deel van de suiker met basterdsuiker, maar dat had ik niet in huis dus heb ik deze achterwege gelaten. De taart smaakt net zoals vroeger nog steeds heeeerlijk !!

Ik bouw de taart in drie lagen op en in plaats van suikerglazuur neem ik dit keer roomkaas-boter-poedersuiker.

Uiteraard 100% natuurlijk !

 

Artikel delen:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPin on PinterestEmail this to someone

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: