Clint Eastwood Als Getuige!

Door : | 0 Reacties | Op : 16-11-2020 | Categorie : SoSo Blog

Say cheese!!! 🤦‍♀️ Wat een circus!!! Een mislukte poging van Clint Eastwood tot bijzonder filmexperiment.

Onder het mom van terrorisme een gecoördineerde aanval uitvoeren op Moslimmannen. Maar laat me eens gokken…Frankrijk, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Italië en Griekenland, staan achter deze zogenaamde “internationale aanpak”. Marokko en Turkije, strategische plekken! 👌

Creëer een crime-scene, creëer terroristen, creëer DNA, link deze aan een gecreëerde organisatie/groep mannen, verklaar “terrorisme” de oorlog, jaag ze op, zet ze vast..of dood ze en leg een spoor richting een land dat men binnen wil vallen. Iran of Turkije? Wat zal het zijn? En laat Clint Eastwood dan met de eer opstrijken…the American hero…not!!! Het wordt tijd dat familieleden, jong, klein, oud, deze zittingen ook bijwonen!!!!

“In Parijs begint vandaag het proces tegen de man die in augustus 2015 heeft geprobeerd een aanslag te plegen in de Thalys van Amsterdam naar Parijs.

De 26-jarige Marokkaan Ayoub El K., die een kalasjnikov, een pistool en een mes bij zich had, werd overmeesterd door drie Amerikanen, van wie twee militairen in burger.

Hollywoodster Clint Eastwood maakte in 2018 een film over de gebeurtenis, met de echte helden in de hoofdrol. Hij wordt opgeroepen als getuige, omdat hij vanwege de reconstructie die hij maakte, als geen ander zou weten wat er precies is gebeurd.”

Politie pakt twee jaar na dato verdachten aanslag Thalys op

In het onderzoek naar de verijdelde aanslag op de Thalystrein in augustus 2015, hebben Belgische rechercheurs vanochtend zes huiszoekingen verricht. Daarbij werden vier mensen opgepakt. Dat meldt het Belgische Openbaar Ministerie (OM).

De politie viel binnen op twee plaatsen in Molenbeek, Anderlecht, Laken en opvallend, ook in de gevangenissen van Andenne (Namen) en Marche-en-Famenne (provincie Luxemburg). De vier opgepakte personen zullen worden verhoord. Een van hen is de man die Ayoub el-Khazzani, de dader van de verijdelde aanslag, een paar dagen voor zijn daad onderdak bood, meldt de VRT.

Er zijn vanochtend geen explosieven of wapens aangetroffen. De onderzoeksrechter zal later beslissen of de vier personen die zijn meegenomen voor verhoor, verder aangehouden blijven.

Op 21 augustus 2015 konden drie Amerikaanse treinreizigers en een Britse passagier voorkomen dat de in Brussel-Zuid opgestapte terrorist el-Khazzani een kalasjnikov leegschoot in een volle Thalys-reizigerscoupé. De zwaarbewapende twintiger die zich op het toilet had verscholen en even voorbij de Franse grens de wc naar buiten kwam, werd overmeesterd. Vervolgens werd de hogesnelheidstrein richting Parijs in het station van het Noord-Franse Arras stilgezet. Uiteindelijk raakten maar drie mensen gewond. Enkele dagen na de mislukte aanslag werd Ayoub El Khazzani in Frankrijk al in verdenking gesteld voor pogingen tot moord met terroristisch oogmerk.

Abaaoud

Kort na de aanslag kwam aan het licht dat El Khazzani een tijdlang in Molenbeek had verbleven en meer dan waarschijnlijk banden had met Abdelhamid Abaaoud, het brein van het Bataclan-bloedad in Parijs in november 2015. In juli 2016 werd in Duitsland dan een eerste medeverdachte opgepakt, de 22-jarige Bilal Chatra, die een rol als verkenner zou hebben gespeeld door El Khazzani vanuit Turkije te helpen.

Begin oktober arresteerden Franse rechercheurs drie mannen die ervan verdacht worden banden te hebben met de daders van de mislukte aanslag. Vorige week vaardigde het Franse gerechtshof ook nog een aanhoudingsbevel uit tegen een nieuwe verdachte, de 25-jarige Redouane Sebbar die sinds eind 2016 opgesloten zit in Duitsland. Hij zou deel uitmaken van het ‘dichte netwerk’ van Abaaoud en vijf dagen voor de aanval met de Thalys al een heen- en terugreis gemaakt hebben tussen Parijs en Brussel.

Verfilming

De Amerikaanse passagiers werden in de dagen na de verijdelde aanslag door de toenmalige Franse president François Hollande en Amerikaanse president Barack Obama geëerd voor hun heldendaden. Regisseur Clint Eastwood is bezig met de verfilming van het verijdelde bloedbad, de drie Amerikanen spelen daarin zichzelf.

Zie ook:

http://www.sosokitchen.nl/2021-2

http://www.sosokitchen.nl/do-the-math

Update: 15 december 2020

Levenslang Geëist Tegen Man Die In 2015 Het Vuur Opende In De Thalys

Een Franse aanklager heeft dinsdag een levenslange straf geëist tegen de man die in 2015 in de Thalys tussen Amsterdam en Parijs het vuur opende. Tegen zijn drie handlangers zijn celstraffen van acht tot dertig jaar cel geëist.

Schutter Ayoub El Khazzani stapte op 21 augustus 2015 zwaargewapend uit een toilet in de hogesnelheidstrein. De Amerikaanse passagier Mark Moogalian greep in en pakte diens AK-47, waarna El Khazzani met een pistool begon te schieten. Hij verwondde de Amerikaan, maar werd vervolgens ontwapend door drie andere Amerikanen.

De 31-jarige El Khazzani had genoeg munitie bij zich om driehonderd mensen te doden. De schutter weersprak niet dat hij van plan was een aanslag te plegen, maar hield vol dat hij zich op het laatste moment heeft bedacht. Het zou toen al te laat zijn geweest om een confrontatie met passagiers te voorkomen.

Het proces tegen de schutter en zijn drie vermeende handlangers begon medio november. Onder anderen Moogalian en zijn echtgenote waren bij de zitting aanwezig.

https://www.nu.nl/buitenland/6096949/levenslang-geeist-tegen-man-die-in-2015-het-vuur-opende-in-de-thalys

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: