Colombianen Starten Petitie Om WK-Wedstrijd Tegen Engeland Over Te Spelen

Door : | 0 Reacties | Op : 06-07-2018 | Categorie : SoSo Blog

???

SPORT VOETBAL Colombianen starten petitie om WK-wedstrijd tegen Engeland over te spelen

Fans in Colombia zijn woest dat ze tegen Engeland zijn uitgeschakeld tijdens het WK. Ze vinden dat hen onrecht is aangedaan en willen nu dat de wedstrijd wordt overgespeeld.

6 juli 2018 10:32

Colombia

De wedstrijd tussen Colombia en Engeland was een ware thriller. Uiteindelijk moest er een penaltyserie aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Dat was Engeland, maar de Colombianen vinden dat ze op z’n zacht gezegd flink genaaid zijn. Tijdens de wedstrijd werden twee acties niet door de videoscheidsrechter bekeken wat volgens de Zuid-Amerikanen een enorme invloed op de wedstrijd had. Zo zou een penalty van Engeland onterecht zijn en werd een goal van Colombia volgens hen onterecht afgekeurd. Ook Diego Maradona wond zich op over de wedstrijd. Hij vond dat Colombia onrecht was aangedaan.

Petitie

De petitie, met als titel ‘herziening van de wedstrijd tussen Engeland en Colombia’ in het Spaans, is inmiddels al 278.000 keer ondertekend en blijft maar groeien. Veel nut lijkt het waarschijnlijk niet te hebben, aangezien de FIFA hier toch niet naar gaat luisteren.

Mexico

Het vorige WK waren de Mexicanen boos op de wereld voetbalbond. Zij vonden dat Arjen Robben onterecht een penalty kreeg. Dat moment hield het land maanden in zijn greep en zelfs nu nog zijn de Mexicanen nog steeds boos.

https://panorama.nl/sport/voetbal/overspelen-engeland-colombia-wk

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: