Complot-Strategie Tegen Kinderen.

Door : | 0 Reacties | Op : 08-03-2019 | Categorie : SoSo Blog

Het is tijd om de knoop door te hakken!

Iedereen eens? Veiligheid van weerloze kinderen MOET op de EERSTE plaats staan.

Fijn dat we het allen eens zijn (daar ga ik vanuit), we met z’n allen in Nederland wonen en op een gezonde manier met elkaar kunnen communiceren. Ik val maar meteen met de deur in huis!

Sinds een paar jaar ben ik bezig met een ‘onderzoek’, gebaseerd op feiten met behulp van producties. Voorts wil ik aangeven dat ik géén strafblad heb, ik een brave burger ben en nooit te maken heb gehad met welke instanties ook.

Een paar jaar geleden: mijn leven kreeg een bizarre wending, je zou kunnen zeggen dat het lot het zo heeft bepaald. Van de een op de andere dag speelde ik een hoofdrol in een film, waarvoor ik niet vrijwillig had gekozen.

Ik ben bedreigd, geïntimideerd en gesaboteerd, maar ik zwijg niet. Ik zwijg niet in het belang van het kind. Ik sta niet alleen voor het kind met blond haar en blauwe ogen op klompen, ik sta niet alleen voor het kind met een Noord-Afrikaans of Aziatisch uiterlijk, ik sta niet alleen voor het kind uit een oorlogsgebied…nee ik sta voor alle kinderen en genoeg is genoeg!

Graag delen!

Inleiding Dossier Complot-Strategie Tegen Kinderen.

Het verborgen gevaar; een gevaarlijke en verraderlijke aanval. Hoe de wet wordt geïmplementeerd om kinderen op ‘gelegaliseerde wijze’ te kunnen ‘ontvoeren’.
Complot-strategie

Men voert al jaren een complot-strategie tegen kinderen uit. Deze complot-strategie wordt verpakt en verhuld, onder het mom van “hulp”, om zich een alibi, een soort van dekmantel te verschaffen om in te grijpen. Het is een vorm van ‘legaal-geweld’, in Jip en Janneke taal: ‘gelegaliseerde kinderhandel’

De enige manier waarop je de complot-strategie tegen kinderen kunt tegenhouden is door de aanloop naar ‘gelegaliseerde kinderhandel’ dicht te timmeren. In de volgende 9 dossiers (met bijbehorende producties) leg ik stapsgewijs uit hoe zo een constructie mogelijk is, welke instrumenten worden ingezet om beschikbare kinderen te vinden, op welke wijze er misbruik van het systeem wordt gemaakt om ouders en kinderen die zich in een afhankelijkheidspositie bevinden te ruïneren, en hoe leden van een netwerk sleutelposities bezetten op onder meer het gebied van overheid, instituten, wetshandhaving en de rechterlijke macht, elkaar dekken en hoe er alles aan gedaan wordt om de deksel stevig op de doofpot te houden. De strategie is erop gericht om ons, de burgers te laten denken dat het incidenten zijn en dat het om individuele zaken gaan, maar schijn bedriegt.

Van scholen mag je verwachten dat ze eerlijk, integer, loyaal en onafhankelijk opereren wanneer het om kinderen gaat. Bovendien moet er sprake zijn van een veiligheidsbewustzijn, júíst in het belang van kinderen, omdat ze zich in een afhankelijkheidspositie bevinden. Kinderen zijn afhankelijk van ouders, afhankelijk van leraren, afhankelijk van de overheid. Maar wat zijn de gevolgen voor kinderen (en ouders) wanneer scholen misbruik maken van hun machtspositie? Ik beperk me nu tot scholen, maar verlies de kinderdagverblijven, crèches, opvang, detentiecentra, jeugdinstellingen en nog vele andere plekken waar kinderen zich veilig moeten wanen, niet uit het oog!

Per 1 januari 2019 gaat er een nieuwe meldplicht in. Vele ‘professionals’, waaronder leerkrachten, worden gedwongen meldingen te maken van kinderen, waarbij het vermoeden bestaat dat er ‘iets’ mankeert (een niet-pluis-gevoel) Machtsmisbruik en een wet die je dekt? Vele gezinnen staan op de agenda geruïneerd te worden. Terreurtactieken worden aangewend om het leven van ouders en kinderen overhoop te halen. Geld als drijfveer zorgt ervoor dat vele valse meldingen zullen toenemen. Het gevolg: vele onterechte uithuisplaatsingen. Kinderen zijn een ‘verdien-model’ en gaan niet alleen richting instellingen, pleeggezinnen en tehuizen waar ze kwetsbaarder dan ooit zijn, maar worden ook in handen van pedofielen gedreven met alle gevolgen van dien. Misbruik, mishandeling, verwaarlozing en ga zo maar door. Dat het onderwerp in de belangstelling staat, blijkt uit de stroom artikelen die zijn verschenen.

Bovenstaande doet me denken aan de Tweede Wereldoorlog. Onder leiding van Himmler, de bevelhebber van de Gestapo, kwamen personen zonder enige blaam of schuld aan hoogverraad middels terreurtactieken in concentratiekampen. Alhoewel de Gestapo geen grote eenheid was, had het een uitgebreid netwerk van informanten die massaal overgingen tot het verklikken van iedere mogelijke vijand van het Hitler-regime. De Gestapo (onder andere) werd na het oorlogstribunaal als een criminele organisatie bestempeld. Nu rest de vraag: wanneer worden alle organisaties die zich (al jaren) schuldig maken aan terreurtactieken en ‘gelegaliseerde kinderhandel’ bestempeld als criminele organisatie en berecht?

Ik kaart een maatschappelijk probleem aan. Kinderen horen veilig thuis bij hun ouders. Het houdt niet op, niet vanzelf! Mijn motto is: wees niet het verschil, máák het verschil!

AIVD, Burgemeester, Kamervragen..??..??

Sosokitchen.nl

(Opmerking: Dossiers met bijbehorende producties zijn in het bezit van vertrouwenspersonen en journalisten)

UPDATE: !!!

http://www.sosokitchen.nl/glasscherven-en-duistere-rituelen

Zie ook:

http://www.sosokitchen.nl/de-aivd-en-nctv

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: