Dag 3 ‘Thuisonderwijs’

Door : | 0 Reacties | Op : 19-03-2020 | Categorie : SoSo Blog

Het onderwijs blijft belangrijk en de komende drie weken wordt het allemaal wat anders georganiseerd. In plaats van klassikaal onderwijs is het onderwijs verplaatst naar de digitale omgeving.

De leerkrachten doen ontzettend hun best om alle leerlingen van dagtaken te voorzien. Op afstand blijven ze betrokken en vragen regelmatig naar de leerlingen (via mail, (groeps)-app etc.) De kinderen pakken dit goed op! Ontzettend leuk om te zien dat ze er serieus mee bezig zijn geweest. Het is belangrijk om de dagtaken (huiswerk, toegestuurde oefeningen, spelletjes, werkjes) te doen en te herhalen, zodat ze in de klas weer nieuwe dingen kunnen leren.

Ik heb mijn handen vol met 5 kids, maar ze nemen hun taakjes serieus! Er is ook ruimte voor ‘ontspanning’ en daar gaat het uiteindelijk om…wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen!

Applaus voor de mensen die werkzaam zijn in het onderwijs. Applaus voor de mensen die werkzaam zijn in de zorg. Applaus voor iedereen die ik niet heb opgenoemd en er het beste van probeert te maken! Samen komen we er wel!

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: