“De Marokkaanse Regering Weigert Het “Dubbelhartige Taalgebruik” Van De Spaanse Regering Te Accepteren.”

Door : | 0 Reacties | Op : 20-05-2021 | Categorie : SoSo Blog

“Volgens Bourita is het “Marokko van vroeger” niet meer het “Marokko van nu” en moet Spanje haar opvattingen en vooroordelen over het Noord-Afrikaans land nodig bijstellen en stoppen met het doorzichtige “dubbelspel”.

De minister verwijst daarmee naar vijandige verklaringen van verschillende Spaanse politici en de Spaanse pers die werden gedaan in de nasleep van de massale bestormingen op de Spaanse enclaves Ceuta en Melilla door migranten.”

Volgens Vox kunnen we binnenkort een ‘Groene Mars’ verwachten..ik denk eerder aan een ‘Donkere Mars’. Marokko is geen politieagent! 🤷‍♀️

Vox is een rechts-populistische of extreemrechtse Spaanse politieke partij, opgericht eind 2013. Vox werd opgericht door enkele oud-PP’ers en slachtoffers van terreurgroep ETA. José Antonio Ortega Lara, een van de mede-oprichters, kreeg landelijke bekendheid toen hij in 1996 door de ETA werd ontvoerd.

Afbeelding: Carles Puigdemont (Catalaans Politicus) is van mening dat Marokko het recht heeft om Ceuta en Melilla op te eisen.

Zie ook:

http://www.sosokitchen.nl/ceuta-en-melilla-2

http://www.sosokitchen.nl/erdogan-wil-eu-onder-druk-zetten-door-migratiekraan-open-te-draaien

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: