Druk Schema..Wat Te Koken ?

Door : | 0 Reacties | Op : 12-02-2019 | Categorie : SoSo Blog

Het is nog heel vroeg, het wordt een drukke dag met een vol schema, net zoals alle voorgaande dagen/jaren daar niet van hahah, maar het draait dus allemaal om goed plannen en multitasken. De kids en hun vader hebben licht ontbeten en zijn vervolgens samen naar school (en daarna werk) vertrokken. Teamwork is belangrijk! Alhamdolillah!

Op het menu vandaag:

-Een simpel traditioneel gerecht: kipvleugeltjes met gekarameliseerde uien en rozijnen. De uien en rozijnen laat ik dit keer niet apart karameliseren. Ik voeg geen suiker toe, want de rozijnen zijn al van nature zoet en ik neem een kaneelstokje in plaats van kaneelpoeder.

-Cannelloni met gehakt/groenten, verse spinaziesaus en mozzarella/parmezano. Deze maak ik het liefst in een grote vierkante bakvorm, maar vandaag doe ik het in een glazen schaal.

Voor elk wat wils! Ik kook de gerechten wel af dan hoeft het vanmiddag/vanavond alleen opgewarmt te worden en heb ik er geen omkijken meer naar.

Het eerste gerecht is al af! (Ben blij met mijn nieuwe Lidl-pan…ideaal voor de komende Ramadan ?) En nu even een kopje thee!

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: