Drukke Weken Tegemoet !

Door : | 0 Reacties | Op : 03-11-2018 | Categorie : SoSo Blog

Naast mijn eigen gezin heb ik ook nog een paar belangrijke afspraken in mijn agenda onderstreept. De feesten komen ook letterlijk uit de lucht vallen. Mijn nichtjes van 16 en 18 jaar gaan verloven. Mijn nichtje van 21 gaat trouwen en ik hoor net dat een achternichtje ook gaat trouwen. TbarkAllahhhh ?? Allahi kemmal blghair!!

De meiden uit mijn familie trouwen meestal op jonge leeftijd. Degene die nog niet getrouwd zijn doen dat om bepaalde redenen, zoals zorg dragen voor een van de ouders. Daar heb ik veel respect voor en Allah swt zal hen ook zeker hiervoor belonen in het Hiernamaals en met een leuke partner in de toekomst inshaAllah.

Persoonlijk adviseer ik jongens en meisjes om jong te trouwen. Enige vereiste: een zuivere intentie en Allah doet de rest. De Profeet, salla Allahu alayhi wa sallam, adviseerde Moslims ook om op jonge leeftijd te trouwen. Huis, baan etc. etc. alles komt vanzelf. Je studie kun je ook tijdens je huwelijk voortzetten. En zoals eerder ooit gezegd in een artikel: degene die serieus is en wil trouwen gaat bij je ouders langs en laat je niet alle hoeken van de straat of kamers zien! Iedereen maakt fouten, maar trek er lering uit!

Nou de zoete amandelen (uit Arif) staan klaar. Tot het volgend artikel ?

(Ps: niet iedereen hoeft zich aangesproken te voelen. Dit is aan een bepaalde groep gericht ✌)

 

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: