Fijne Avond!

Door : | 0 Reacties | Op : 29-06-2024 | Categorie : SoSo Blog

De kleuren kwamen mij al bekend voor hahah. Ongeveer 20 jaar geleden had mijn man zo’n trainingspak. Leuk! Toen woonden we nog in de Vaillantlaan.

Ik dook weer even in mijn foto-album. Alsof het gisteren was hahah! De tijd gaat heel snel, geniet van de momenten nu de kinderen nog klein zijn en maak leuke herinneringen!

Fijne Avond!

Dit was de kinderkamer van Chaimae hahah! Maar al mijn baby’s sliepen bij mij op de kamer. En dat is mijn moeder en mijn tante. Nee, mijn moeder is nooit hertrouwd na de dood van mijn vader Allahi ra7mo. Dankjewel, waren leuke tijden!

In Marokko ben ik voller (was 2006-2007 denk ik volgens mij) En dat is mijn Italiaan, Colombiaan, Zuid-Amerikaan, Ier, Marokkaan en zijn naam is El Mokhtar(Moghtar/Riffi/Amazigh) met onze dochter Chaimae hahah! Ja, ze is nu 18 jaar. (Daarmee bedoelde ik dat dat de man is waar jullie zoveel vragen over hebben. Dat is haar vader! Allahi sgat 3likom) Ik snap het ze verdraaien mijn woorden. Hoe iemand iets interpreteert zegt iets over de persoon zelf! Ik heb een schoon geweten!

Dat zijn allemaal mijn foto’s!

De naam van mijn zoontje is Ismaël. En het gaat goed met hem. AlhamdoLillah. En toevallig heet het broertje van mijn man/mijn schoonbroertje/zwager ook Ismaël.

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: