Fijne Avond!

Door : | 0 Reacties | Op : 20-12-2020 | Categorie : SoSo Blog

Ontspan-moment in de keuken!

Oliebollen. Hierbij heb ik het sfenj-deegrecept gebruikt en aangepast (helft van de benodigdheden (500 gram bloem), 500 ml lauwwarme melk, snufje zout, 2 eetlepels suiker, griesmeel weggelaten, olijfolie weggelaten, 1 flinke eetlepel roomboter, 1 ei, 1 pakje vanillesuiker, 1 pakje droge gist, en 200 gram gewelde rozijnen toegevoegd) Het beslag een uur op een warme plek laten rijzen en in olie frituren. De rozijnen heb ik 15 minuten in heet water geweld en daarna met een pollepel door het beslag geroerd. De volgende keer ga ik dit recept met water proberen. (Update: met water ook goed gelukt!)

Mijn man en kids vonden ze echt heerlijk!

Fijne Avond,

Sosokitchen.nl

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: