Fijne Vakantie !

Door : | 0 Reacties | Op : 15-02-2019 | Categorie : SoSo Blog

Een beetje de Ramadan-sfeer in huis gehaald (ben er vroeg bij ?)

Harira, loempia’s (met vleesstukjes en groenten), gefrituurde (voorgestoomde) bloemkoolstukjes, vissticks uit de oven, een aardappel-prei-omelet-tortilla en salade.

De bloemkoolroosjes: wassen en in parten verdelen. De bloemkoolstukjes kort voorstomen met de deksel op de pan (zo’n 3 minuten) en vervolgens laten afkoelen. Ongeveer 75 gram bloem, 75 gram maïzena, zout en 200 ml koud water tot een beslagje roeren. De voorgestoomde bloemkoolstukjes door het beslag halen en zo’n 3-4 minuten frituren. Dit is de basis, maar je kunt uiteraard nog allerlei kruiden aan het beslagje toevoegen. Voorstomen van de bloemkoolstukjes kun je eventueel ook achterwege laten.

Nog een hele fijne vrijdagavond-jumu3a toegewenst!

Sosokitchen.nl

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: