Fruittaart in de maak

Door : | 0 Reacties | Op : 17-02-2018 | Categorie : SoSo Blog

Vandaag staan er 3 taarten op het menu om mee te nemen voor op bezoek. Ik weet eigenlijk niet zo goed hoe ik deze taart moet noemen. Overal zie ik van die cijfer-lettertaarten voorbij komen, die met zanddeeg (koekdeeg) worden bereid. De een wat drukker dan de ander versierd, maar ze zien er allemaal lekker en prachtig uit.

In plaats van zanddeeg heb ik een soort van heel luchtig biscuit gemaakt en het bij één laag gehouden. Wanneer ik het beslag over een bakplaat zou verdelen, zou ik er ook mooie cijfers en letters uit kunnen snijden en de taart vervolgens stapelen. Als ik nu met een uitsteker een cirkel uit het midden snijdt, dan wordt het de letter ‘o’ (oma/opa) of het cijfer ‘nul’ haha, maar is zonde van de taart.

Ik strijk nog een laagje aardbeienjam over de taart heen en verdeel er mijn home made vanillebotercrème over. De botercrème heb ik ooit eerder in het verleden geplaatst. De meeste mensen die ik ken zijn niet zo dol op botercrème, maar in dit geval zou je niet zeggen dat het botercrème is..het smaakt heerlijk en is ontzettend luchtig van structuur.

Lindt-chocolade met stukjes cassis en sinaasappel wil ik er ook nog op hebben. Hopelijk past het er allemaal op !

Bismi Allah ik ga beginnen met de opmaak !

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: