Goedemiddag!

Door : | 0 Reacties | Op : 19-05-2024 | Categorie : SoSo Blog

Het zonnetje schijnt!

Of we op vakantie gaan? We gaan in de zomervakantie naar Marokko inshaAllah (ik ga op vakantie en uitzoeken wat er aan de hand is en ik kom terug inshaAllah) Ik zou heel graag naar Italië willen gaan dus heb ik mijn meisjes beloofd dat we na de zomervakantie inshaAllah een tripje naar Italië zullen doen. En als ik iets beloof dan doe ik het ook (deze woorden klinken mij bekend voor; o ja dat zei Farah Mellah tegen mij in de ABN AMRO) Spanje en de Scandinavische landen wil ik ook graag zien. Natuurlijk zou ik ook graag naar de Zuid-Amerikaanse landen willen gaan, maar dan moet ik nog heel erg veel sparen hahaha! Ik zou de hele wereld wel willen zien, maar dat geld heb ik niet.

In de stad zag ik nog leuke zomerkleding. Mijn dochter Meryem heeft een leuk wit pakje voor mij gekocht bij de Zara en nog een wit shirt voor haarzelf hij de Zara gekocht. Ik had ook nog een groen pakje bij de Zara gekocht.

Ik had nog wat nieuwe kleding in de koffer gevonden. Vorig jaar had ik dit jurkje twee keer gekocht op de markt (was bij een Pakistaanse/Hindoestaans kraampje) Ik had deze ook in het groen gekocht. Ze hebben best hele goedkope kleding op de markt.

http://www.sosokitchen.nl/fijne-avond-269

Mijn dochter heeft zonnepitten gekocht vandaag (dinsdag) hahah! Lekker zoutig! In Marokko kunnen we ook lekker pipas eten!


Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: