Goedemorgen!

Door : | 0 Reacties | Op : 17-04-2024 | Categorie : SoSo Blog

“Hebben de “Nacho’s ”/“Cheetos” etc. (synoniem voor Zuid-Amerikanen?) opgelicht en nu zijn ze boos?” Als ze boos zijn dan is dat wel terecht!

“En waarom willen jullie dan het kind afpakken, voordat ze erachter komen?” “Voordat ze waar achterkomen? Dat het kind peuter gezond is?” “Het zijn er twee.” Uit de reacties kan ik concluderen dat ze het al weten! “Hij mag haar niet hebben”? Wie mag hij niet hebben..de Berberse prinses? Hahaha!

“Maar jullie hadden mij een kind beloofd” Praline: “wij krijgen alles voor elkaar” en dan n.a.v. een detail..Praline: “jouw eer” zo wist men uit welke hoek het kwam. Freya en hele clubje doen mee.

BenKamel kan inderdaad een “Marokkaanse agent” zijn. En communicatie-verkeer kon ik gewoon meelezen. Daarom wist ik wat jullie plannetjes waren!

Jellaba? Die rode jellaba had ik bij Arabic Dresses gekocht. “En die is rood? Coca Cola? De pest? Bloem? Italiaanse ook?” “Spaanse”? Ben Tahar ken ik niet.

http://www.sosokitchen.nl/goedemiddag-7

Yes, I am a very lucky woman. Thanks. Daar zat ik met mijn dochter Chaimae aan tafel. Nee, ze is geen Latina (Colombiaans, Mexicaans etc.) Heel veel denken dat, maar ze is mijn dochter en Marokkaans. Dankjewel, ze heeft prachtige krullen. Si muy guapa hahah! Van nature heb ik ook krullen, maar ik stijl het.

Nee, ik heb met niemand een contract afgesloten.

Ik ken geen Berkane/Oujdia en hoef niks met Berkane/Oujdia te maken hebben. Ik ken ook geen Mtalsi en hoef niks met Mtalsi te maken hebben. Ik ken ook geen Casawi en hoef niks met Casawi te maken hebben. Jalatief

Ik ben een Sultana? Ik ben een erfgenaam van de Rotschilds? Olie? Oh ik dacht dat ik familie was van Escobar..hahaha! Jullie hebben veel fantasie..een Sultana zou nog wel kunnen kloppen hahah! “Ze is de echte” “Haar oma” “Sohela is de dochter van maan”? Er is zoveel dat jullie geschreven hebben, maar ik ben dus Sohela. De waarheid komt. Ik ben ook de dochter van Biden en van Andre Azoulay? Hahaha. Als dat zo is stort wat geld op mijn bankrekening dan hahah!

Abderrahim heeft inderdaad nog 3 broertjes. Mohammed, Achmed en Salah. En ik heb contact met zijn familie opgenomen en daarom weet hij het (Praline, ThisChick, Asfoureh, Keltoum etc.)
Door de uitzendingen van Khalid en Sophie kwam men erachter dat “Warda” hiv had en dat roze zwart is etc. Jullie waanden je onbespied, maar het was gewoon een kwestie van berichten meelezen. En al jullie leugens en plannetjes daar weet men van. En helaas voor jullie; ik heb alleen kinderen met mijn man gekregen! Als ik nog een leugen lees of hoor dan ga ik foto’s plaatsen met informatie. Basta! (Ze stuurden besmette personen op hun af. “Hoeveel heb jij er gehad”? Ze communiceerden met elkaar)

(en cheesecake/Fessia…jou ziet men ook duidelijk in beeld!)

(Bloesem; “ze moet”? “Hij heeft recht op nog eentje” Niemand hoeft iets, houd je ziekte voor jezelf. En dat geldt ook voor die CreativeMind (hij schreef: “zeg dat die zwarte is gevallen je moet over haar liegen” dat schreef hij over mij. Toen iemand hem daarop aansprak schreef hij dat hij naar Fes ging. Hypocriet) en je vriendin Kira. KhattabiBilal en Horia Elkhattabi en al die mensen ken ik niet en hoef ik niet te kennen. BenKamel zei nog: “ze komen erachter” en “mijn dochter is wakker” “nu is alles van jou” “ik heb mijn plicht gedaan en nu is het jouw beurt” “hij mag haar niet hebben” etc. “Het zijn de dochters van Fatima” “Sterrenkunde slang” “Hajar” “Oumaima” “De vrouw van die leeuw met negroïde man” “Juno, olifantje” jalatief en “Khalid leugenaar ejermboeb o madjaz nenesh e zalgot ze weten alles”

Dat clubje Penitentis, Kira, Overthinking, Lovelyhatesyou schreven destijds: “stuur de “bom” op haar af. Dat hele forum werd in de gaten gehouden. BenKamel schreef: “ik heb hem uit Marokko laten komen” “ze heeft geluk” “ze hebben alles omgedraaid” “Praline/Lush schreven: “betover hem” Duivels dat jullie zijn.

“Kira is ho nap” “vuile pannekoek”

“Sfenzj had haar (mij) geblokkeerd voor Jeruzalem”? “Sfenzj hypocriet”?

“Die nieuwe blauwe is een pot”?

Benkamel schreef: “ze hebben haar gedrogeerd ze heeft geluk en pak dat kind af”

Benkamel schreef: “ze komt erachter dat je al die vrouwen hebt” “ik wilde er maar eentje”

Die Benkamel en Kajol4life etc. zijn fitnazaaiers.

Benkamel zei tegen mo: “jij bent zo onredelijk en niet rechtvaardig. Ze heeft niks. Je wilt haar arm maken en het kind van haar afpakken” Deze Mo en al diegenen die zich schuldig hebben gemaakt gaan boeten en elke cent gaan jullie terugbetalen. Het was die Turkse. En iets Tanger.

Sterrenkunde schreef: “je moet liegen zeg dat die zoon op Laaboudie lijkt” “Ze mogen niet weten dat ze de echte is en gezond is etc.”
“iets met Asfourah en Berkane” jullie zullen allemaal gestraft worden.

“Waarom wil ze geen contact met de Laaboudies”?: omdat ik dingen weet die jullie niet weten. En de mensen die moeten weten die weten!

http://www.sosokitchen.nl/gelukkig-nieuwjaar-2

http://www.sosokitchen.nl/reminder-8

Karima is inderdaad de ex van Abderrahim. Hij had haar thuis op heterdaad betrapt met een man uit het oostblok. En Ines had een relatie met een negroïde man. Warda had hij ook betrapt. Fatima is zijn vrouw? Weet ik niet en interesseert mij ook niet. Froukje de Bot, Ikram had iets met Achmed. De vriend van Abderrahim. Ook haar had hij betrapt met een ander in huis. Achmed heeft een broer en die heet Moustafa (hij had meegedaan aan dat programma van Big Brother) Abderrahim vertrouwde vrouwen niet echt en terecht. De reden dat ik hem heb afgewezen: hij wilde een relatie en ik stuurde hem naar mijn vader. Wat jammer dat jullie eer gekrenkt is. Is dat de reden dat jullie Achmed Az… helhond op mij hadden afgestuurd? Jullie zijn allemaal ziek in jullie hoofd.

En Leila uit Limburg ken ik niet en hoef ik niet te kennen. Dat ze een rat is moet ze zelf weten.

Ik had jullie gewaarschuwd.

http://www.sosokitchen.nl/nieuws-5Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: