Goedemorgen!

Door : | 0 Reacties | Op : 04-07-2024 | Categorie : SoSo Blog

Ja, Hilal is mijn buurvrouw (ze woont een beetje verderop) Zij woont inderdaad op 1169. Zij is Turks/Koerdisch en getrouwd/woont samen met een Irakees/Iranees en hebben kinderen. Er woonde ooit een Turkse vriendin bij haar, maar die woont er niet meer. Zij was inderdaad ook getrouwd met een Turkse man uit Engeland. En ook nog met een andere Turkse man. Dat moet ze allemaal zelf weten. Als ze maar gelukkig is!

Klopt, ik en zij hebben dezelfde wandtegels/muurtegels.

Mo en Zena België die met zwart of een zwart kind heeft ken ik niet. Ik weet niet wat je bedoelt.

“Het zijn Turkse” “Ze hebben ze gewisseld”?

Ik ken ook niemand uit Arnhem.

Ik ken ook geen Indiase (paars)?

Het is iets met die Hajar? Ken ik niet. (Zijn dat die Hajar en Meryem uit Frankrijk of die dochters van Fatima die je bedoelt? Die Turkse Hajar? Ken ik echt niet en ik ken ook geen Reina, iets met Reina. Helaas. Als ik in Marokko ben dan horen we het wel/zoeken we het wel uit.
Ik ken ook geen Hanane!

De vrouw van po? Ken ik niet.

Ze hebben allemaal neppe? Ok nou fijn om te horen hahah!

Ismaël is de laatste? Wat bedoel je daarmee? Met mijn zoon gaat het goed. Met de middelste gaat het ook goed. Mijn jongste is Mohammed. Bedoel je dat met laatste? Of ik nog meer kinderen wil hahah? Dat zie ik na de vakantie wel hahah!

Nee, ik ben gewoon thuis. Ik heb gisteren mijn huid gezuiverd en een grondige peeling gedaan voor mijn huid…als mijn huid weer mooi rustig is ga ik naar buiten hahaha! Ik lach omdat ik gisteren net een verdachte leek met mijn capuchon op, zonnebril op en de peeling hahah! Ik had o.a. nog bounty gekocht..was lekker zaten er gelukkig twee in was dubbel genieten hahah! Moet ik eigenlijk niet meer doen krijg ik puistjes van…hahaha..jalatief!

Fijne dag!

Dat? Hahaha.. dat is een piratenhoofddoek. Zo noemen wij dat. Dat draag ik ook af en toe. Een hidjaab is anders. Maar mensen moeten zelf weten wat ze willen dragen.

Verkeerde shampoo en conditioner gekocht hahah! De tekst gaat niet over shampoo of conditioner of wat dan ook. Dit wilde ik gewoon met jullie delen hahah!

En AH huismerk wasverzachter puur en zacht gekocht.

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: