Goedemorgen! Saba7 El Gheer!

Door : | 0 Reacties | Op : 06-06-2023 | Categorie : SoSo Blog

Een hele hele hele goede morgen! 3la slamtkom! “Morgenstond heeft goud in de mond!” ๐Ÿ˜

Bij het consulaat in Den Bosch!

Vandaag heb ik pistachekleur aan hahahaha! Pistache staat voor zout? Voor Turks? Lijk ik op een Turkse? Nee, ik ben Marokkaans.

Ik was helemaal vergeten mijn andere twee dochters in hala madania in te schrijven. Beter laat dan nooit ๐Ÿ˜ Ze zijn in Brabant geboren 15/16 jaar geleden hahaha (tijdens familiebezoek kreeg ik destijds spontaan weeรซn, waardoor ik dus twee keer in Brabant ben bevallen ๐Ÿ˜) dus werden we naar het Marokkaans Consulaat in Den Bosch verwezen ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ Nu staan ze (mijn zes kinderen) er gelukkig allemaal in..alhamdoLillah! ๐Ÿ˜ Ik ben de echte! Ik ben Sohela, mijn man heet Moghtar en ik heb zes kinderen….Alhamdolillah!

Ik lijk ook nog op een andere Marokkaanse..en zij heeft ook twee dochters en die heten ook toevallig Hajar en Meryem? Hahahaha! Die waren naar Frankrijk/Parijs? Oh leuk hahahaha!

Wat een aangenaam, mooi, warm en heel hartelijk onthaal! Maa cha Allah โค Ik liep de hele dag met een smile rond..zo blij was ik hahaha! Ik kwam ook nog kennissen tegen โค

Mijn zoontje vindt het ook heel erg leuk en vond er ook een speelmaatje ๐Ÿ˜ Leuke beer!

Ik krijg gewoon vakantie-vibes! Zon, zee, atay hahaha! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘

Ja gister liep ik er helemaal verpakt bij als een hajja..ewa Allah jahdeena ๐Ÿ˜ De ene keer lijken we net oma’s en de andere keer lijken we net prinsesjes..we hoeven niet altijd op te vallen hahahaha! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘

Wanneer ik in Brabant ben voel ik me altijd zo relax hahahaha!

Die grijze auto’s en bruine auto op de achtergrond zijn niet van mij! Die grijze auto was toevallig op de heenweg ook bij het tankstation. Een volle dame met hoofddoek kwam overstuur uit de auto en ging naar binnen.

Zie ook:

https://www.sosokitchen.nl/goedemorgen-178

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: