Het Cornelius Haga Lyceum

Door : | 0 Reacties | Op : 14-06-2020 | Categorie : SoSo Blog

Zwijgen is een wijsheid die slechts door weinigen wordt gepraktiseerd, maar in het belang van de school, ouders en leerlingen wil ik het volgende zeggen:

In volgend artikel liet ik al doorschemeren dat ik niet langer betrokken ben (als ouder) bij het Cornelius Haga Lyceum. In juli vorig jaar ben ik vertrokken.(http://www.sosokitchen.nl/geen-publicatieverbod-voor-rapport-onderwijsinspectie-over-cornelius-haga-lyceum)

Leerlingen horen op nummer één te staan. Leerlingen horen centraal te staan en niet de crisis in het bestuur. De school behoort toe aan ouders en leerlingen. Het is niet de bedoeling om mensen tegen elkaar op te zetten en dat is wat er nu gaande is. Ik respecteer de keuze van de rechter. Met het aanstellen van de interim-manager hoop ik dat de rust nu eindelijk terugkeert op de school. Voorts dient men de bodemprocedure in alle rust af te wachten. Het is niet de bedoeling dat ouders in opstand komen. Ik kan me ook geen reden bedenken waarom dat zou moeten.

Wat vind ik van de heer Mohamed Laamimach?: (antwoord gebaseerd op mijn tijd op het Cornelius Haga Lyceum)

Een intelligente, oprechte, respectvolle, schaamtevolle jongeman/ouder/voorzitter die het belang van de school, ouders en leerlingen voorop stelt.

Moge Allah over de school, ouders en leerlingen waken. De tijd doet zijn werk! 👍

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: