Hieper De Piep…!!!

Door : | 1 Comment | Op : 30-04-2019 | Categorie : SoSo Blog

Hoera…hahaha…vlak voor de Ramadan toch nog ervoor gekozen om een aantal bijzondere gebeurtenissen te ‘vieren’..wij zijn (onder meer) binnenkort 15 jaar getrouwd en kregen van onze kinderen een ‘tripje’ cadeau ?? Kids vermaken zich met oma’s, tantes en nichtjes/neefjes voor een paar dagen en wij?….wij gaan van de tijd genieten!

Geduld (voor mij op nummer 1), communicatie, elkaar de ruimte gunnen (uiteraard conform onze normen/waarden), elkaar vergeven (vergeet de goede dingen niet die jullie hebben meegemaakt, accepteer dat je beiden niet volmaakt bent en dat niet iedereen perfect is of kan zijn) en interesse in elkaar blijven tonen vind ik toch wel onmisbare ingrediënten voor een goed/geslaagd huwelijk. Volgens mijn man ervaart hij rust in het huwelijk..”rust en goede manieren=pure rijkdom en de rest is mooi meegenomen”, volgens hem…daar moesten we op ‘boksen’..letterlijk hahah ?

Sabr, sabr, sabr mensen..en de rest is aan Allah…en wat de toekomst ook brengt ghair inshaAllah ❤

(@ die dame met de tip: bedankt!!..een nude make-up is inderdaad erg mooi ?..en ja zonder hijaab is net n tikkeltje anders…i’m working on it ?!)

Comment (1)

  1. posted by Asmae on 30-04-2019

    Aaawh super cute tante! ?geniet er van…!❤️

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: