Journalist, Gezin en Familie allen in Hongerstaking !

Door : | 0 Reacties | Op : 20-05-2018 | Categorie : SoSo Blog

Het gezin en de familie van de journalist Hamid El Mahdaoui kondigt aan 48 uur in hongerstaking te gaan nadat de journalist zelf had aangekondigd een hongerstaking (tot het martelaarschap) aan te gaan uit protest tegen de beschuldigingen van de gevangenisdirecteur van Oukasha.

De familie El Mahdaoui zei in een emotionele boodschap op sociale media het volgende:

“Aan allen die geloven in de onschuld van de journalist El Mahdaoui, aan al degenen die houden van dit land en aan allen die houden van Hamid El Mahdaoui. Als familie kondigen wij een 48 uur durende hongerstaking aan als protest tegen de marteling, onrechtvaardigheid ,willekeur en als veroordeling van de systematische straffen en onmenselijke behandeling.”

“Mijn geliefde moeder zei wat betreft de actie van haar zoon, journalist Hamid El Mahdaoui, in een hongerstaking om te protesteren tegen willekeurige slagen en afranselingen door het gevangenispersoneel dat ze protesteert tegen de immoraliteit die de waardigheid van de pers(algemeen) aantast.”…aldus de zuster van de journalist op haar FB-pagina.

Ze ging verder:”de situatie schaadt en vergroot ons lijden. De gevangenname van Hamid en zijn arrestatie is normaal, als dit is wat de staat ambieert. Maar nadat het tot mishandeling kwam protesteer ik in alle hevigheid…SLAAG HEM NIET, SLAAG HEM NIET, SLAAG HEM NIET!

Bron: Lakome2.com

De journalist werd op 20 juli in Al Hoceima gearresteerd waar hij de verboden demonstratie van die dag wilde volgen.

#Free All Political Prisoners

#Free Zefzafi 

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: