Kinderen Onveilig? Hoe Kom Je Erbij? ?

Door : | 0 Reacties | Op : 14-06-2019 | Categorie : SoSo Blog

ALSTU: “IK ZEI HET TOCH!”

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2019/kinderen-in-jeugdzorginstellingen-en-pleeggezinnen-waren-decennia-onveilig/

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2019/partijen-geschokt-rapport-jeugdzorg/

Ja ja! Wat is iedereen opeens geschokt….blablabla….Lees ook:

http://www.sosokitchen.nl/complot-strategie-tegen-kinderen

Waargebeurd: een leerling van een basisschool ziet hoe een werknemer een jong meisje van de kleuterklas (groep 1-2) aan de hand vastpakt en naar het toilet begeleid. De leerling spreekt de werknemer erop aan, omdat de leerling het vreemd vind dat een man een heel jong meisje naar het toilet begeleid. De werknemer zegt tegen de leerling dat die heel gauw naar de klas terug moet. De leerling laat zich echter niet afwimpelen en gaat tegen de werknemer in. De werknemer zegt geen woord en loopt weg. Geweldige leerling btw..pit heeft de leerling van huis uit meegekregen!

Maar!!! Wellicht raden jullie het al, de werknemer is na een ander incident (vorige week) door de mand gevallen…Echter!! De werknemer is niet ontslagen en werkt nog steeds gewoon op de basisschool! Uiteraard is men nu bezig met ‘onderzoek’ etc. Blablabla

Ouders, niets is wat het lijkt! Bescherm jullie kinderen! Leer jullie kinderen voor zichzelf op te komen. Assertiviteit is heel wat anders dan brutaliteit! Geef je kinderen een gezonde dosis pit mee en wees zelf ook scherp ?

Heel treurig allemaal, maar om het af te sluiten…volgens mij moet ik een carrière-switch overwegen. Ik moet gewoon rechercheur worden..of voor onderzoeksjournalistiek gaan ?

Fijne Avond,

Sosokitchen.nl

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: