Koninklijke Gratie ?

Door : | 0 Reacties | Op : 28-07-2018 | Categorie : SoSo Blog

Een bericht van een familielid van een Hirak-gevangene te Oukasha:

“Update:

De zaak in Hoger beroep gaan zal pas ongeveer eind Oktober starten en zal ongeveer weer 6 maanden duren of meer tot die tijd zullen de mannen/ jongens in Oukacha in de gevangenis in Casablanca blijven tot de uitspraak in hoger beroep is gedaan.

De politieke gevangenen in Oukacha worden al een paar dagen onderdruk gezet om Gratie aan te vragen bij de koning. De meeste mannen/jongens zullen die niet aanvragen want ze zijn onschuldig en willen ook als vrije man vrij komen en niet met een gevulde dossier vol met leugens die ze elk moment weer kunnen gebruiken om ze weer op te sluiten. De dwang om Gratie aan te vragen is weer een nieuwe toneelstuk in het theater van Marokkaanse regering, want op deze manier wil de regering en de koning zich zogenaamd van de goeie kant laten zien, maar het blijft een toneelspel om tijd te winnen en de Riffijnen hoop te geven om ons op het verkeerde pad te brengen en ons daarna de genadeloze klap te geven, want iemand die een festival organiseert in het gebied waar mensen zwaar rouwen en verdriet hebben om hun man, zoon of vader of broer die onschuldig vast zitten voor 20 jaar kan onmogelijk verzoening willen, die wil wraak.
Zo van Riffijnen kijk maar waar ik toe in staat ben, ik ben echt de zoon van mijn vader en zal op jullie graf dansen en zal jullie Riffijnen laten smeken en knielen maar ik zal jullie nooit accepteren of een toereikende hand geven. Op dit moment is de koning in Alhouciema en de mensen blijven hoop houden dat hij de 30ste juli tijdens zijn koninklijke toespraak de politieke gevangenen vrij zal laten, ik heb daar een harde hoofd in en heb daar volledig geen vertrouwen in dat dat gebeurt maar ik begrijp de hoop van de mensen. Hoop is wat de mensen nu nog overeind houd, hoop op een wonder van Allah subhannallah ta3ala. Hoop op vrijheid van onze strijders.
Onze strijders hun strijd geeft ons allen weer kracht om voor hun te blijven strijden tot ze vrij zijn en weer kunnen omarmen.
Gepland staat dat er binnenkort gedemonstreerd wordt bij het verblijf van de koning om de vrijheid van de jongens te eisen. Jullie krijgen allemaal de groeten van onze broeders uit Oukacha en blijf standvastig Fus dg Fus. Vredig en nog is Vredig blijven strijden hand in hand. ‚úĆūüŹľ3aach Arif Wala 3aach Menkhanah‚úĆūüŹľ”

#Free All Political Prisoners

#Hirak

#Rif

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: