Lang Weekend Achter De Rug!

Door : | 0 Reacties | Op : 10-06-2019 | Categorie : SoSo Blog

Vanwege heel veel vragen om me heen over hoe geld over te houden aan het eind van de maand zal ik er nog een artikel aan uitweiden. Maar regel nummer 1 is Allah vragen om ‘Al Baraka’ (zegen). Allah o.a. vragen je gezin, huishouden en inkomsten te zegenen. En wees vooral dankbaar met wat je hebt. Daarnaast je adminstratie bijhouden..slim inkopen doen en slim koken (vers-traditioneel-modern)..dat scheelt echt! En met slim bedoel ik niet gierig! Een klein voorbeeld: een zak aardappelen kopen in plaats van geschilde, voorgekookte aardappelen.

Vandaag was grote schoonmaakdag voor mij dus dan ga ik meestal voor een ovengerecht waar ik niet naar om hoef te kijken. Met een frisse salade erbij en klaar. Voor de lunch had ik aardappelsalade met stokbrood. In de ochtend traditionele eieren in olijfolie met home made Marokkaans brood en pot muntthee.

Kipstukken met als uitgangspunt Portugese kruidenmelange met een eigen draai. Licht spicey met een knoflookmarinade. Resultaat: malse kip! Restjes zijn voor de volgende dag!

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: