Last minute dress ! En overige..

Door : | 0 Reacties | Op : 05-05-2018 | Categorie : SoSo Blog

Ik had twee uur de tijd om n jurk en accessoires te vinden ! Ik slaagde meteen bij de eerste winkel…alsof die jurk op mij aan het wachten was ? 

Met betrekking tot de meestgestelde vragen om me heen: hoe haar en huid gezond behouden ? Tips voor een slanke taille na zoveel kinderen ? Ik kan vrij kort zijn:

Gezonde voeding is het allerbelangrijkst. Ik kook niet uit pakjes en verwerk altijd knoflook in de maaltijden die ik bereid.

Doordeweeks geen make-up, alleen met feestelijke gelegenheden (met uitzondering van khol, lippenbalsem, beetje blush) Ik scrub mijn gezicht en gebruik dag en nachtcreme van Oil of Olaz. Ik gebruik geen botox, nepwimpers en heb ook geen nepnagels wegens hygiënische redenen (en ivm woodoo/gebed)

1x per half jaar maak ik een knoflook-kruidnagel-olijfoliemasker voor mijn haren (olijfolie met kruidnagel en heel fijn gesneden knoflook vemengen, 24 uur laten staan, het mengsel zeven, de olie opvangen en op je hoofdhuid insmeren. Met een hoofddoekje afdekken. Minimaal 2 uur laten zitten en meerdere malen met shampoo uitwassen) Je hoofdhuid en haar krijgen een boost en je haren groeien hierdoor ook veel sneller. Ik heb wat plukjes haar lichter geverfd en mijn haar kan het gewoon hebben.

Tijdens mn zwangerschappen kom ik gemiddeld zo’n 20 kilo aan. Ik geef intensief borstvoeding, daarmee raak je niet alleen de overtollige kilo’s kwijt, je taille wordt ook steviger en strakker…en uiteraard is borstvoeding ook gezond voor moeder en kind ! (genen/aanleg spelen ook een rol)

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: