Leftover Witte Bonen Heeerlijjjk Met Dit Weer!

Door : | 0 Reacties | Op : 04-12-2019 | Categorie : SoSo Blog

Gisteren had ik dus een grote pan witte bonen-loebiya-loebiyeth met lamsvlees gemaakt. De kids en hun vader zijn vandaag bij hun tante en blijven daar eten dus warm ik de leftover witte bonen met lamsvlees op in een tajine in plaats van een klein pannetje. Marokkaans brood, een glas muntthee erbij en lekker bijkomen!

De witte bonen week ik altijd een nacht ervoor in water. Witte bonen met lamsvlees met onder meer olijfolie, uien, knoflook, koriander en tomaten. Kooktijd varieert van 2,5 uur tot 3 uur.

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: