Loeqman ❤

Door : | 0 Reacties | Op : 12-05-2020 | Categorie : SoSo Blog

“En voorwaar, Wij hebben Loeqman wijsheid en religieus begrip gegeven, zeggende: “Wees Allah dankbaar,” en iedereen die dankt, hij dankt voor zichzelf.En iedereen die ondankbaar is, dan waarlijk Allah is Behoefteloos, Geprezen.

En (gedenk) toen Loeqman tegen zijn zoon zei toen hij hem goede raad gaf: “O mijn zoon! Verenig geen anderen in de aanbidding met Allah. Waarlijk! Het verenigen van anderen in de aanbidding van Allah is zeker een grote fout.”

En Wij hebben de mens verplicht om (goed en plichtsgetrouw) voor zijn ouders te zijn. Zijn moeder droeg hem in zwakheid op zwakheid en het zogen van hem duurde twee jaren. Dank Mij en jullie ouders, en bij Mij is de uiteindelijke bestemming.

Maar als zij (beiden) erop aandringen dat jij iets aan Mij toekent waarvan je geen kennis hebben, gehoorzaam hen dan niet, maar behandel hen vriendelijk in de wereld en volg het Pad van degene die zich in berouw en gehoorzaamheid tot Mij keert. Tot Mij zal dan jullie terugkeer zijn en Ik zal jullie dan vertellen wat jullie gedaan hebben.”

Soerah Loeqman (Loqman) 31: 12-13-14-15

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: