Madfouna: Gebraden Kip met Saus, Vermicelli, gekonfijte Rozijnen, Amandelen, Kaneel, Poedersuiker en Ei

Door : | 1 Comment | Op : 08-12-2013 | Categorie : SoSo Blog

Zoals ik al eerder aangaf kun je madfouna op allerlei manieren bereiden. Ik heb ditmaal voor vermicelli en gebraden kip met saus uit de oven gekozen. Je kunt het natuurlijk ook met een gewone- of boerenkip uit de pan bereiden.

Om eerlijk te zijn ben ik mijn bereidingswijze, betreft de vermicelli nooit eerder tegen gekomen. De bereidingswijze die menig vrouw hanteert neemt veel tijd in beslag en vaak moet men de vermicelli meerdere malen stomen om tot het gewenst resultaat te komen.

Mijn manier is erg tijdbesparend; precies wat we nodig hebben na een dag hard werken of wanneer we geen uren in de keuken willen staan ! De vermicelli is binnen 20 minuten klaar en het mooie is dat je vanaf dat moment van alles met de vermicelli kunt doen; zo vaak opwarmen als je maar wilt, verwerken tot gewenst gerecht etc., want de vermicelli wordt niet papperig en blijft niet aan elkaar kleven !

De madfouna heb ik nog afgemaakt met gepocheerde, gepelde en gefrituurde gehakte amandelen, kaneel, poedersuiker, gekonfijte rozijnen en in parten gesneden eieren.

Bekijk ook het artikel: Seffeth/Seffa van Vermicelli voor meer informatie.

Madfouna 2

Madfouna 3Madfouna 4

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Comment (1)

  1. posted by meid. on 09-12-2013

    wat heerlijk meid. tbarkellah ahliek

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: