Make-Up en Haar: Visagiste

Door : | 0 Reacties | Op : 12-10-2018 | Categorie : SoSo Blog

Een leraar (VO) stelde mijn klas een keer de volgende vraag: “Waarom dragen vrouwen make-up ?” “Omdat de ogen van de mannen beter ontwikkeld zijn dan hun hersenen meneer..ja dat had ik gelezen in de moppenboek”..Nou dat was dus echt lachen die dag in de klas…leuke tijden !

Naturel (of een bescheiden make-up) blijft toch het mooist vind ik persoonlijk…ben echt anti botox, lippen opblazen, nepwimpers, nephaar, (permanente) nepnagels en al dat gedoe, snap ook niet waarom vrouwen zich laten aanpraten om op deze manier voor de dag te verschijnen. Ieder mens/creatie van Allah/God is uniek en prachtig, maar dat is mijn mening ! Zoals men zegt: ‘zwaq kaytir, qa jabqa rier alma3qol’.(m.a.w. als puntje bij paaltje komt draait het toch om belangrijke zaken in het leven, gericht op zaken die er toe doen)

We hebben allemaal wel eens te maken (gehad) met oneffenheden of onzuiverheden, maar die kun je gewoon aanpakken door de huid goed te reinigen..een huidtherapeute een bezoek brengen doet ook wonderen en vaak wordt deze door de zorgverzekering vergoed. Pak het probleem aan in plaats van alles te camoufleren.

Voor een speciale gelegenheid laat ik me voor het eerst in mijn leven door een visagiste opmaken die ook mijn kapsel gaat verzorgen. In één oogopslag wist de visagiste wat bij mij zou passen. Nu moet ik uit deze 4 afbeeldingen een keuze maken. Ik twijfel tussen afbeelding 2 en 3..met wat kleine aanpassingen. Ik wil geen lagen en ik moet nog wel herkenbaar blijven…de nadruk leg ik op mezelf gewoon wat ‘accentueren’ ! Heeeel misschien die nepplakkers op mijn nagels doen en ze later op de avond eraf halen. Die plakkers heb ik dus gebruikt op de dag van mijn wedding…alleen haalden ze de avond niet lol..

Dit keer was ik erop bedacht dat er weer spontane feesten zouden plaatsvinden dus heb ik de jurk uit Marokko gehaald..nu nog naar accessoires zoeken..ben benieuwd naar het resultaat..maar dat zie ik binnenkort dan wel ?

Alvast een hele fijne herfstvakantie toegewenst !

 

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: