Marmita; Kip met Rozijnen

Door : | 0 Reacties | Op : 12-08-2013 | Categorie : SoSo Blog

Het maken van pastilla (bestilla/bastilla) neemt veel tijd in beslag. Wanneer ik pastilla maak, maak ik altijd 2 gerechten uit 1 pan; namelijk kipmarmita en kippastilla.
Ik doe altijd een extra kip of verschillende kipstukjes in de pan en voordat ik de kip in filodeeg vul schep ik de kip uit de pan en creëer ik een lunchgerecht.
Kaneel wordt niet in de pan gedaan, omdat niet iedereen de kaneelsmaak in de saus waardeert. Bovendien houd ik van een mooie, schone, heldere, gebonden saus zonder toevoeging van kaneel.
In de avond wordt er dan kippastilla gegeten. Koken betekent dus ook vaak improviseren !

De kippastilla en de bereidingswijze van beide gerechten komen in de volgende artikelen aan bod.

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: