Marmita Konijn met Aardappelen, Doperwten en Rozijnen

Door : | 1 Comment | Op : 19-09-2013 | Categorie : SoSo Blog

Konijn geldt net als lever in Nederland als delicatesse, maar wat betreft de Marokkaanse Keuken kan konijn op een willekeurige doordeweekse dag op tafel staan.
Natuurlijk kun je marmita van konijn met tig verschillende groenten combineren, maar in mijn familierecept zijn de aardappelen die niet mogen overheersen, de doperwten en rozijnen niet weg te denken !
Als jong meisje zorgde mijn oom er altijd voor dat ik de konijn-marmita voor mijn rekening kreeg, omdat ik volgens hem de lekkerste konijn-marmita maakte….nu ik erbij stilsta was hij volgens mij gewoon te lui om zijn lievelingsgerecht zelf te maken haha !

Bekijk ook het bovenaanzicht !

Mamita met konijn, aardappelen, doperwten en rozijnen 3

Comment (1)

  1. posted by soumieke on 21-07-2014

    Ik zou graag het recept van deze konijn met aardappelen willen hebben, :)

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: