Marokkaans Brood Uit De Oven

Door : | 0 Reacties | Op : 13-04-2020 | Categorie : SoSo Blog

Vederlicht, luchtig en heerlijk! Met drie-kleuren-quinoa.

Recept:

-1 kilo (1000 gram) tarwebloem

-150 gram fijne smid-griesmeel

-Zout

-1/2 eetlepel droge gist

-2 eetlepels olijfolie

-Lauwwarm water

-Drie kleuren quinoa

Deze broden (thigabazin=meervoud van thagabast) heb ik op 250-275 graden afgebakken. Oven voorverwarmen en 15-20 minuten afbakken! Brood met water bestrijken en met de drie-kleuren-quinoa bestrooien, voordat ze de oven ingaan.

Voor de bereidingswijze verwijs ik jullie naar het volgend artikel:

http://www.sosokitchen.nl/marokkaans-brood-met-gerstemeel

Het recept van het Marokkaans ovenbrood staat er nu ook op. Zie volgend artikel:

http://www.sosokitchen.nl/marokkaans-ovenbrood

Zie overige afbeeldingen.

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: