Marokkaans Ovenbrood

Door : | 0 Reacties | Op : 06-04-2020 | Categorie : SoSo Blog

Met volkoren havervlokken en groffe griesmeel (smid moyen). Daarnaast uit hetzelfde deeg drie stokbroden gemaakt met havervlokken. Het deeg voor broden uit de oven is net iets plakkeriger dan thachnieft-broden! Dat maakt ze extra luchtig! Zie onderstaande afbeeldingen.

Je kunt de broden uiteraard ook met gerstgries, drie kleuren quinoa, maanzaad, sesamzaad, zonnepitten, oregano etc. bestrooien voordat ze de oven ingaan.

(Recept volgt op een later tijdstip)

Recept:

-750 gram tarwebloem

-250 gram volkoren bloem

-150 gram groffe/medium smid-griesmeel

-Zout

-1/2 eetlepel droge gist

-2 eetlepels olijfolie

-Lauwwarm water

-Havervlokken

Voor de bereidingswijze verwijs ik jullie naar het volgend artikel:

http://www.sosokitchen.nl/marokkaans-brood-uit-de-oven

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: