Media Manipulatie?

Door : | 0 Reacties | Op : 23-02-2020 | Categorie : SoSo Blog

Hanau.

Nu wil ik mij niet schuldig maken aan, of beter gezegd, niet zondigen aan complottheorieën, maar er circuleert een audio-opname, waarin een mevrouw (met buitenlands accent) beweert dat de aanslag in Hanau gepleegd zou zijn door de Arabische Maffia. Deze audio-opname duikt op na getuigenverklaringen. Direct na de aanslag werd al duidelijk dat het ging om meerdere daders (media bericht over één dader) Naar aanleiding van de audio-opname zou men een aantal vragen kunnen stellen. Van wie is deze audio-opname afkomstig? In hoeverre kloppen de beweringen? Waarom duikt de audio-opname vlak voor de verkiezingen op? (Vandaag: Hamburg naar de stembus voor enige deelstaatverkiezing 2020. De Rode-Groene coalitie behaalt ruime meerderheid in Deelstaat Hamburg) De audio-opname is een mix van feiten en aannames, veronderstellingen, onderbuikgevoelens.

Complottheorieën, geruchten? Er circuleren verschillende lezingen. Het woord Staatsterrorisme valt. Moordcommando’s met hulp van buitenaf (VS) De Staat die uit zou zijn om een bende-oorlog te ontketenen. Groepen tegen elkaar op te zetten. Allerlei strategieën om het ‘Turkenprobleem’, ‘Marokkanenprobleem’, ‘Migrantenprobleem’, ‘criminaliteit’ etc. “aan te pakken” en ga zo maar door.

Hoe dan ook, er zijn onschuldige Duitse burgers omgekomen. Het is aan de overheid om aan waarheidsvinding te doen. Tot die tijd keep calm, relax en baseer uitspraken op feiten! Ik zou zeggen: vermijdt shishabars, ‘cafés’, clubs, wees alert in moskeegebouwen etc., tot er een einde komt aan deze gehele verwarring!

Fijne Avond,

Sosokitchen.nl

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: