Nieuws Van De Week!

Door : | 0 Reacties | Op : 17-12-2019 | Categorie : SoSo Blog

“Inez Weski, de advocaat van Taghi reageert vooralsnog niet op arrestatie

Inez Weski, de advocaat van Ridouan Taghi, meldt dat ze ‘vooralsnog’ in de media niet zal reageren op de aanhouding van haar cliënt. Taghi werd zondagnacht in Dubai aangehouden.

Weski heeft afgelopen oktober laten weten dat zij de 41-jarige Taghi ‘uit protest’ niet meer zal verdedigen in het grote liquidatieproces Marengo – waarin hij hoofdverdachte is – maar dat ze wel zijn advocaat blijft. Volgens de advocaat wacht ze al jarenlang op inzage in allerlei processtukken die maar niet komen en is haar cliënt voorwerp is van publieke berechting, zonder dat dat kan worden betwist.

Taghi staat achter haar stap, aldus Weski destijds. ,,Het is niet een breuk met mijn cliënt, maar een breuk met dit proces.”

Het volledig artikel: https://www.ad.nl/binnenland/inez-weski-de-advocaat-van-taghi-reageert-vooralsnog-niet-op-arrestatie~a5b34234/

Bij de rechtsstaat hoort ook een eerlijk proces. En een rechter die een uitspraak moet doen. Het is denk ik nog een beetje vroeg om de slingers op te hangen. Tjah…in sommige situaties is spreken zilver en zwijgen goud!

…Ondertussen laten de boeren ook van zich horen, neemt het aantal daklozen toe, is er een tekort aan geschikt personeel in het onderwijs en in de zorg en bereiden we ons voor op de fijne feestdagen!

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: