Nog goede voornemens/verbeterpunten voor het aanbreken van de Ramadan ?

Door : | 0 Reacties | Op : 14-05-2018 | Categorie : SoSo Blog

Als men met de jaarwisseling de balans opmaakt, waarom zou men dan niet als gelovige, voor het aanbreken van de Ramadan, de balans kunnen opmaken ?

Zoals ik ooit in het verleden heb aangegeven streeft een gelovige ernaar zichzelf te verbeteren en in mijn geval staat de Hijaab nu centraal. 

Waarom ik de Hijaab nu ‘opeens’ zou willen dragen ?…Waarom niet ? Ik worstel er best lang mee, het is mijn persoonlijke keus en Allah leidt wie Hij wenst te leiden. Wa Allah jahdeena djamee3an ❤

De Hijaab is geen stukje stof, het is een gedragscode.

“En zeg tegen de gelovige vrouwen, dat zij hun ogen neerslaan en hun kuisheid bewaken, en hun sieraad niet tonen, behalve wat daarvan zichtbaar is. En zij moeten hun sluiers over hun boezems dragen en hun schoonheid niet openlijk tonen, behalve aan hun echtgenoten, of hun vader of de vaders van hun echtgenoten, of hun zonen, of de zonen van hun echtgenoten, of hun broeders, of de zonen van hun broeders, of de zonen van hun zusters, of hun vrouwen, of slavinnen waarover zij beschikken, of mannelijke helpers die geen begeerte meer hebben, of de kinderen die nog niet op de ‘Aurat van vrouwen letten. En laten zij niet met hun voeten stampen om hun sieraden die zij verbergen te laten kennen. En keert jullie allen berouwvol tot Allah, O gelovigen. Hopelijk zullen jullie welslagen.”

Surat An-Nur: Het Licht 24:31

………..

‘Ewa thazrim, Hirak Almubarak..toere 3awzjar shweyt jereyd ra webrid..hahah en hiermee sluit ik af voor vandaag !’

 

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: