Ouders !!! Al-Walidien !!!

Door : | 0 Reacties | Op : 23-12-2018 | Categorie : SoSo Blog

@ ‘Moslims’:

“En jullie Heer heeft bepaald dat jullie niets dan Hem alleen aanbidden, en goedheid betrachten tegenover de ouders. Als één van de twee of beiden de ouderdom bereiken in jouw aanwezigheid, zeg dan nooit ‘oef’ tegen hen en spreek tot hen een vriendelijk woord. En wees zachtmoedig voor beiden, en nederig en liefdevol en zeg: “O mijn Heer, schenk hun Genade, zoals zij mij opvoedden toen ik klein was.”

(Soerat al-Israa’: 23-24)

“Als één van de twee of beiden de ouderdom bereiken in jouw aanwezigheid.”

“Als één van de twee of beiden de ouderdom bereiken in jouw aanwezigheid.”

“Als één van de twee of beiden de ouderdom bereiken in jouw aanwezigheid.”

DAN STOP JE ZE NIET IN EEN TEHUIS ! ALLAH IS DEGENE DIE MENSEN VAN RIZQ VOORZIET. GELD KOMT GELD GAAT. JE RIZQ ZAL ALLEEN MAAR VERMEERDEREN, WANNEER JE VOOR JE OUDERS ZORGT. DOE JE DAT NIET DAN MOET JE ER NIET RAAR VAN OPKIJKEN DAT JE LEVEN NIET GEZEGEND IS !

We hebben allemaal onze momenten, waarbij we onze -ouders of schoonouders- achter het behang kunnen (konden) plakken….zacht uitgedrukt. Wellicht verkeren jullie nu in zo’n situatie, maar alsnog is dat géén reden om je -ouders of schoonouders- in een tehuis te stoppen.

Wellicht kan de ‘halalisatie-brigade’ voortaan de focus leggen op zaken die ertoe doen, in plaats van zaken aldoor ‘haram-halal’ te verklaren en wie wel of niet naar de Hemel gaan.

Fijne Kerst nog toegewenst namens de ouderen in tehuizen ?

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: