Poging 2: In Gesprek Met Mevrouw Halsema

Door : | 0 Reacties | Op : 13-03-2019 | Categorie : SoSo Blog

Vanavond zijn we, met een hele kleine groep vertegenwoordigers OR en een paar ouders, naar de uitnodiging geweest. Rond 19:30 uur zijn we de zaal binnengekomen en werden heel warm onthaald.

Rond 20:10 uur werden we kort toegesproken en gaf men aan dat men nog even wilde wachten, omdat de opkomst heel laag was. Wij van de OR zijn toen opgestaan om een mededeling te doen. We deelden mee dat we uit respect gehoor hebben gegeven aan de uitnodiging, maar dat we een grote groep ouders hebben die werken en/of kinderen hebben, die op sport, huiswerkbegeleiding etc. zijn en dat het niet haalbaar is om dit zo kortdag te regelen. We hebben aangegeven dat we graag in dialoog met mevrouw Halsema blijven en deelden haar tevens mee dat we haar in de loop van volgende week een uitnodiging zullen versturen, zodat zij haar verhaal kan doen en wij op onze beurt ook ons verhaal kunnen doen, vragen kunnen stellen en ernaar streven om er gezamenlijk uit te komen. Mevrouw Halsema heeft zich van een hele nare kant laten zien, meer willen wij er (momenteel) niet over kwijt.

Wij begrijpen dat mevrouw Halsema dit zo snel mogelijk wilde plannen, voor 15 maart, om zo op die manier zoveel mogelijk kinderen alsnog op andere scholen in te laten schrijven- of zelfs over te schrijven.

Voor de duidelijkheid: wij willen zeker de dialoog voortzetten en zullen mevrouw Halsema uitnodigen, maar wij willen dat wel georganiseerd doen, zodat iedereen erbij kan zijn. Helaas heeft mevrouw Halsema de dialoog voortgezet met ouders die niet van het Cornelius Haga Lyceum zijn.

Eenmaal buiten heb ik (o.a.) de pers te woord gestaan.

*Helaas heb ik zojuist vernomen dat de media wederom niet met de volledige, juiste feiten naar buiten is getreden. Gelukkig hebben we alles opgenomen…dus geen knip- en plakwerk dit keer!!!!

Graag delen!

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: