Red Velvetcake strakker afsmeren

Door : | 0 Reacties | Op : 01-02-2018 | Categorie : SoSo Blog

De bovenkant kan naar mijn mening nog wat vlakker. De overtollige Ganache haal je er vanaf door de schraper even in warm water onder te dompelen. De taart uiteraard wel vantevoren een paar minuten laten koelen. Ik heb geen luxe materiaal, ik gebruik gewoon een deegschraper, werkt ook goed..maar zo’n professioneel ding is wel handig en werkt de Ganache nog strakker af. Met de Acrylicsmethode, drummethode krijg je de taart pas echt strak mee !! Wordt gewoon tijd om professionele spullen aan te schaffen !

De taart kan nu ook met fondant bekleed worden.

Artikel delen:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPin on PinterestEmail this to someone

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: