Sabrun Jameel ❤

Door : | 0 Reacties | Op : 07-01-2019 | Categorie : SoSo Blog

Sabr, sabr, sabr oftewel gedulddddd !! Geduld is een vorm van wijsheid. Het huwelijk bestaat uit ups, downs en beproevingen. Alle positieve en negatieve ervaringen worden op een gegeven moment in levenservaringen omgezet…beschouw deze ervaringen als een verrijking en omhels ze !

De ene keer ben jij degene die geduld opbrengt en de andere keer is het je partner die geduld moet opbrengen. Wanneer je ziet dat twee mensen nog samen zijn na zoveel jaar huwelijk dan weet je dan een van de twee geduld heeft (gehad).

Het gras is altijd groener aan de overkant ? Newsflash: dat is het dus niet !! Trouwen en volhouden..gun je kinderen een thuis, een vader en een moeder. Laat nooit iemand anders voor jou denken !!!

Spijt gehad van je scheiding ? Het is nooit te laat om een verzoeningspoging te wagen! Trots opzij schuiven, want trots kan tegenwerken bij het maken van bepaalde keuzes en mooie dingen in het leven in de weg staan. Nee heb je, ja kun je krijgen !

Bovenstaande geldt dus voor mannen en vrouwen ! (Bovenstaande geldt uiteraard niet voor mensen die in extreme, onveilige situaties verkeren)

Wat een wijsheid op deze koude maandagmorgen hahaha…ewa ghair in sha Allah. Inna Allah ma3a sabirien en onthoud: denya fenya..alles gaat voorbij ! Bedank me later maar ?

De week is weer begonnen..maar nu eerst even een lekker ontbijtje ?

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: