Scheveningen

Door : | 0 Reacties | Op : 10-08-2020 | Categorie : SoSo Blog

Avondeten in de buurt van de pier. De sfeer is omgeslagen. Er vond iets vreselijks plaats op de pier. Een jongeman werd neergestoken of neergeschoten en vecht voor zijn leven. Volgens de agent gaat hij het zeker niet redden. Weer iemands zoon, broer of wellicht vader die door zinloos geweld om het leven komt. Niet normaal meer. Sterkte toegewenst aan de nabestaanden.

De kids hebben het enorm naar hun zin en krijgen gelukkig niets mee. Net als de andere kinderen van gezinnen die daar vrolijk rondhuppelen.

Een veilige avond toegewenst,

Sosokitchen.nl

……

https://nl-nl/nieuws/binnenland/schok-om-dodelijke-steekpartij-de-pier-amerikaanse-toestanden/

“Een steekpartij in Scheveningen waarbij de 19-jarige ‘Chuchu’ uit Rotterdam maandagavond om het leven kwam, vloeit vrijwel zeker voort uit een hoog opgelopen conflict tussen een Rotterdamse drillrapgroep en drillrapgroep 73 De Pijp uit Amsterdam-Zuid.”

“De Rotterdamse groep heeft Blacka 24 als kern: een drillrapgroep die ook online al tijden een fittie uitvecht met 73 De Pijp. De sleutelfiguren uit beide groepen zijn tussen de 17 en begin twintig.”

https://www.parool.nl/amsterdam/ingewijden-rotterdammer-19-doodgestoken-door-lid-amsterdamse-drillrapgroep

Zie ook:

https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/gerechtigheidvoorbas-weerzinwekkende-moord-op-bas-van-wijk-24-maakt-veel-los

Update: Vrijdag 14 augustus 2020

‘Verdachte In Zaak Rond Dood Bas van Wijk Bekent Op Hem Te Hebben Geschoten’

“Een van de vier verdachten in de zaak rond de dood van Bas van Wijk heeft bekend op hem te hebben geschoten. Dat maakt het Openbaar Ministerie (OM) vrijdag bekend.

De vier verdachten (18, 19, 20 en 20 jaar oud) blijven daarnaast twee weken langer vastzitten, meldt het OM ook.

Woensdag werden vijf mensen aangehouden die in verband werden gebracht met de dood van Van Wijk in Amsterdam. De man kwam op 8 augustus op klaarlichte dag op een strand bij park De Oeverlanden om het leven.”

https:/www.nu.nl/binnenland/6070954/verdachte-in-zaak-rond-dood-bas-van-wijk-bekent-op-hem-te-hebben-geschoten

Zie ook:

Plaats een reactie

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: