Recipes With Skill Level: Beginner tot Gevorderd
Amandel-Briwat
Vooraf: -Ik heb pinda’s genomen, omdat mijn moeder dat altijd ook deed. Je proeft echt geen verschil en het scheelt ...
Lees meerSellou – Sfouf – Sfoef – Zammita
Vooraf: -In de sellou horen ongezouten pinda’s. Ik koop gezouten pinda’s en was al het zout eruit. Vervolgens rooster ik ...
Lees meerGringo / Baghrir – Marokkaanse gaten-Pannenkoek
Ingrediënten: -1 kilo bloem(Aldi) -300 gram fijne griesmeel(Marokkaanse slagerij) -1500 ml lauw water + 100 ml extra -Klein scheutje olijfolie(Albert ...
Lees meerRemsemen / Lemsemen – Marokkaanse Pannenkoeken
Vooraf: -Bekijk de artikelen die over remsemen / lemsemen gaan. Ingrediënten: -1 kilo bloem(Aldi) -350 gram fijne griesmeel(Marokkaanse slager/supermarkt) ...
Lees meer